Veel gestelde vragen

Tot wanneer zijn de ontwerpen leverbaar?

De opzet van Handpiqt is om kunstenaars een podium te geven. Dat betekent dat als een ontwerper eenmaal doorbreekt en op eigen kracht zijn of haar ontwerpen kan verkopen, Handpiqt er in de regel ‘tussenuit’ valt. Zo kan het dus zijn dat na verloop van tijd de ontwerpen van een specifieke ontwerper uit de collectie van Handpiqt verdwijnen.

Hoe worden de ontwerpen bezorgd?

De ontwerpen worden shock-proof verpakt en per koerier aan u verstuurd. Er bestaat de mogelijkheid om tegen een vergoeding de ontwerpen bij u thuis te laten installeren. Dit speelt met name bij de Leaning Shelves van Marija Dondovic. Neemt u gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Hoe wordt de kwaliteit van de ontwerpen bewaakt?

De ontwerpen zijn stuk voor stuk handwerk. Dat betekent dat er lichte afwijkingen in kleur en formaat kunnen ontstaan. De kwaliteit van de ontwerpen worden zowel door de ontwerper als door Handpiqt gecontroleerd voor ze u bereiken.

Zijn de ontwerpen uit voorraad leverbaar?

Handpiqt streeft ernaar om altijd enkele exemplaren van ieder ontwerp op voorraad te hebben. Soms kan het zijn dat dit niet gebeurd. Dit laten we u dan binnen een dag weten, met de mogelijkheid om alsnog van de koop af te zien. Vaak is het overigens zo dat we binnen een week alsnog kunnen leveren.

Wat maakt deze ontwerpen uniek?

Alle ontwerpen die u op Handpiqt aantreft zijn direct van de hand van de ontwerpers. Ze zijn zelf direct betrokken bij de productie. Dat betekent in de regel dat de oplagen beperkt zijn. U heeft daarmee hoe dan ook een uniek ontwerp in handen.

Zijn de ontwerpen ‘in het echt’ te bekijken?

Jazeker. In Nederland is de collectie van Handpiqt te bekijken bij Van Tellingen Interieurs in Zeist.

Staat uw vraag hier niet tussen?

Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

[recaptcha]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Dutch